De nieuwe ŠKODA “Virtual Tower” 2.0: een vernieuwde 360° digitale totaalbeleving voor de Salonperiode

MicrosoftTeams-image.png

Kortenberg, 6 januari 2022 – Dit jaar organiseert ŠKODA opnieuw een virtuele showroom, deze keer met een verbeterde en vernieuwde 360° digitale totaalbeleving gebaseerd op gamificatie. Hiermee stelt het merk alles in het werk om op alle fronten (digitaal & fysiek) aanwezig te zijn met de focus op een kleurrijke klantbeleving én uitzonderlijke salonvoorwaarden.

 

ŠKODA wil zijn klanten bij de start van het nieuwe jaar de beste voorwaarden bieden in de ŠKODA Virtual Tower, een virtuele op maat ontwikkelde showroom met als weblink virtual.skoda.be vanaf nu online tot en met 31 januari.

Daar kan men een selectie van bijzondere modellen in detail bekijken, zowel het koetswerk als het interieur aan de hand van kwalitatieve 360°-beelden. Het is een innovatieve en interactieve totaal online-ervaring in een unieke lifestyle en virtuele omgeving die toegankelijk is via smartphone, tablet of computer en 100% klantgericht is. De ŠKODA Virtual Tower zal ook de mogelijkheid bieden om te kiezen tussen een particuliere en een professionele klant, om zo tegemoet te komen aan de behoeften van elk bezoeker.

De ŠKODA Virtual Tower biedt de bezoekers van 14 tot 30 januari (van 9 tot 21 uur) een unieke online-ervaring met een team van specialisten die hun vragen live beantwoorden. Bezoekers worden er geadviseerd en begeleid via live chat.

Op deze manier geniet de bezoeker van een persoonlijke ervaring op maat om zijn of haar voertuig te configureren, alsook alle mogelijke afwerkingen in detail te kunnen raadplegen. De website biedt eveneens de mogelijkheid om meteen een proefrit met een voertuig te boeken of een persoonlijke cheque met rechtstreekse korting te downloaden die hij bij de dichtstbijzijnde verdeler kan gebruiken.

Het ŠKODA-verdelernet zal uiteraard ook, net zoals vorig jaar, klaarstaan om klanten in alle veiligheid te ontvangen, conform aan alle gezondheidsvoorschriften.

De nieuwe FABIA ontdekken

De ŠKODA Virtual Tower zal o.a. het nieuwe iconische model van het merk verwelkomen, de 4e generatie van de ŠKODA FABIA, ruimer en met een volledig nieuw design. Klanten zullen kunnen genieten van de 360°-ervaring om de wagen vanuit alle hoeken te ontdekken.

100% elektrisch: de ENYAQ iV

De nieuwe 100% elektrische SUV zal uiteraard ook aanwezig zijn met een nieuwe 4x4-versie, de ENYAQ iV 80x met een actieradius van 520 km.

Wat is nieuw bij ŠKODA?

Naast de nieuwe FABIA en de ENYAQ iV kunnen klanten ook kennismaken met een selectie andere topmodellen zoals de SCALA (compacte gezinswagen), de nieuwe KODIAQ Facelift (de familie-SUV met maximaal 7 zitplaatsen), de KAMIQ (compacte SUV) en de bestseller, de  OCTAVIA COMBI, de bestverkochte break in België gedurende de laatste 4 jaar.

Een exclusieve 360° digitale totaalbeleving en ongeëvenaarde Saloncondities! Welkom bij ŠKODA!

https://virtual.skoda.be/

SKODA Virtual Tower NL - 060122.pdf

PDF - 181 Kb

Skoda_Intro_Scroller.mp4

MP4 - 8.5 Mb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be