De ŠKODA OCTAVIA COMBI wint de award van « Best Selling Break Of the Year» door Effective Media

SKOD-2100059_OCTAVIACOMBI_EffectiveMedia_4500x3002_3.jpg

Kortenberg, 27 mei 2021 - De ŠKODA OCTAVIA COMBI wordt uitgeroepen tot "Best Selling Break of the Year" en wint met eer en trots deze prijs van Effective Media.

Effective Media reikt voor het eerst de prijs "Best Selling Break of the Year" uit in samenwerking met de FEBIAC en met de steun van UC Belgium.

Deze prijs wordt toegekend op basis van de resultaten van inschrijvingen geregistreerd bij de DIV en verwerkt in verschillende categorieën door de FEBIAC gedurende het jaar 2020.

ŠKODA wint deze titel zonder twijfel met een indrukwekkend volume van meer dan 7502 ŠKODA OCTAVIA COMBI geregistreerd in België tijdens het afgelopen jaar..

Dit is niet de eerste prijs dat dit iconisch model van het merk wint, niet alleen kan hij zich de best verkochte break van België noemen, maar bovendien is hij recentelijk ook verkozen geweest tot “VAB-Gezinswagen van het Jaar 2021” binnen zijn categorie.

De SKODA OCTAVIA is niet enkel een stijlvolle gezinswagen met veel ruimte en comfort, maar bovendien biedt dit model ook de grootste variatie aan aandrijfsystemen die ooit in een ŠKODA verkrijgbaar geweest is. Met in totaal maar liefst vijf verschillende motortypes: benzine, diesel, aardgas (CNG), alsook twee hybride oplossingen: de mild-hybrid en de plug-in hybrid, is er voor ieder wat wils.

Door de aandrijflijn te elektrificeren met de nieuwe mild-hybride technologie en de OCTAVIA iV plug-inhybrides, met twee vermogensversies verlagen we de CO2-uitstoot nog verder. De iV-versies kunnen in de WLTP-cyclus tot 60 kilometer rijden zonder enige uitstoot te veroorzaken.

De ŠKODA OCTAVIA COMBI wint de award van Best Selling Break Of The Year - NL.pdf

PDF - 302 Kb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be