De SKODA Superb: een nieuw tijdperk met liefde voor het perfecte detail

 

- Kristallijn lichtdesign, perfecte lijnen en scherpe kanten

- Opmerkelijk nieuw ŠKODA-design

- Nieuw ŠKODA-topmodel beleeft wereldpremière op 17 februari in Praag

Met zijn emotionele verschijning werpt de nieuwe ŠKODA Superb een nieuw licht op de automobiele middenklasse. Net voor de wereldpremière op 17 februari in Praag toont ŠKODA de eerste exterieurdetails van zijn nieuwe topmodel. Die onderstrepen de compromisloos hoge designambities van het merk. De getoonde designdetails geven blijk van liefde voor het detail en precisie in design en afwerking. Alle elementen werden met de grootste zorg tot in de perfectie afgewerkt.

 

De nieuwe ŠKODA Superb schittert met een heldere geometrie, opmerkelijk afgelijnde vlakken, plastische vormen en elegante lijnen van voor tot achter. Verfijning tot in het kleinste detail was het motto bij de ontwikkeling van het nieuwe topmodel. De kristallijne vormgeving van de lichten oogt scherper dan ooit: de nauwgezette snijvlakken, de precieze afwerking, het gebruik van geometrische driehoeksvormen en de driedimensionale contouren resulteren in een expressief merkspecifiek karakter dat nauw aanleunt bij de traditierijke glasblaaskunst uit Bohemen.

 

De wereldpremière van de nieuwe Superb vindt op 17 februari plaats in het Forum Karlín in Praag, in aanwezigheid van de internationale media en hooggeplaatste gasten uit de groep en de onderneming, de politiek en de bedrijfswereld.

 

De ŠKODA Superb is sinds 2001 het topmodel van het ŠKODA-gamma. Tot dusver (status op 31/01/2015) leverde ŠKODA al meer dan 700.000 exemplaren van de Superb van de eerste en tweede generatie. Daarmee is hij een van de populairste modellen in het middensegment.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be