De ŠKODA Virtual Tower, de digitale totaalbeleving voor de Salonperiode

De ŠKODA Virtual Tower, de digitale totaalbeleving voor de Salonperiode

Dit jaar organiseert ŠKODA een virtuele stand  als alternatief voor  het Salon van Brussel, dat werd afgelast om evidente redenen. Hiermee stelt het merk alles in het werk om op alle fronten (digitaal & fysiek) aanwezig te zijn met uitzonderlijke voorwaarden en interessante evenementen.

ŠKODA wil zijn klanten bij de start van het nieuwe jaar de beste voorwaarden bieden in de ŠKODA Virtual Tower, een virtuele Salonstand met als weblink virtual.skoda.be. Daar kan men alle modellen in detail bekijken, zowel het koetswerk als het interieur aan de hand van kwalitatieve 360°-beelden. Het is een innovatieve en interactieve online-ervaring in een unieke virtuele omgeving die toegankelijk is via smartphone, tablet of computer en 100% klantgericht is.

 

De ŠKODA Virtual Tower biedt de bezoekers van 8 tot 31 januari (van 8 tot 22 uur) een unieke online-ervaring met een team van specialisten die hun vragen live beantwoorden. Bezoekers worden er geadviseerd en begeleid via chat of videochat. Om met een expert te kunnen praten, moet u uiteraard een audiokanaal activeren op het gebruikte apparaat. Het staat bezoekers vrij om de camera al dan niet in te schakelen. Op deze manier geniet de bezoeker een persoonlijke ervaring op maat om zijn of haar voertuig te configureren.

De website biedt eveneens de mogelijkheid om meteen een proefrit met een voertuig te boeken of een persoonlijke kortingcheque te downloaden die je bij de dichtstbijzijnde verdeler kan gebruiken.

Het ŠKODA-verdelernet zal uiteraard klaarstaan om klanten in alle veiligheid te ontvangen, conform alle gezondheidsvoorschriften.

Op de benedenverdieping van de ŠKODA Virtual Tower kan men bovendien de 360°-expositie "125 jaar ŠKODA: From Past to Future" ontdekken die momenteel in AutoWorld Brussel wordt georganiseerd. Een unieke digitale reis in de rijke geschiedenis van ŠKODA als één van de oudste autoconstructeurs.

 

125 jaar ŠKODA

Parallel aan deze "Salon"-periode loopt nog tot 24 januari 2021 in Autoworld (Jubelpark 11, 1000 Brussel) een uitzonderlijke thematentoonstelling naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van ŠKODA. U ontdekt er voertuigen uit het museum van het merk die nooit eerder in België te zien waren, maar ook racewagens, het volledige actuele gamma en enkele iconische rallywagens zoals de FABIA S2000 en de FABIA R5. Het hele ŠKODA-gamma wordt er tentoongesteld, met inbegrip van de ENYAQ iV en de "Tour de France"-versie, als exclusieve Belgische première.

 

Alles over de ENYAQ iV

Wie de nieuwe 100% elektrische SUV van ŠKODA wil ontdekken, kan zich tevens inschrijven voor de online,  interactieve modelpresentaties, de ‘ENYAQ iV Virtual Shows’, op 26 en 27/01 via het platform virtual.skoda.be. Deze exclusieve sessies zullen 4 keer per dag zowel in het Frans  als in het Nederlands worden georganiseerd waarbij productspecialisten alle vragen van de deelnemers live zullen beantwoorden.

 

Samengevat: De ŠKODA Virtual Tower biedt de meest volledig digitale Salonervaring met kwalitatieve 360° beelden van alle modellen, live online assistentie (chat of video chat) door productexperten voor alle klantenvragen, een nooit geziene virtuele expo over 125 jaar ŠKODA geschiedenis en uiteraard ongeëvenaarde Saloncondities! Wees welkom bij ŠKODA!

Contacteer ons
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren Automotive NV/SA
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren Automotive NV/SA
Over ŠKODA Belgium

Press room SKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
ŠKODA Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
B-3070 Kortenberg