Design schetsen bieden een eerste glimp van de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

2021_enyaq-iv-coupe_exterior-press-sket-ches_front_bat_coupe_2.jpg
  • Zacht aflopende daklijn en achterklep met scherpe spoilerlip
  • Sportieve voorspoiler en zijschorten in koetswerkkleur
  • Wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV op 31 januari 2022 in Praag

 

ŠKODA AUTO geeft een voorproefje van de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV aan de hand van officiële designs chetsen. De coupévariant van de volledig elektrische ENYAQ iV heeft een nog emotioneler design en kan, dankzij zijn uitstekende stroomlijn, een nog groter rijbereik voorleggen dan de SUV-versie. De schetsen tonen de zacht aflopende daklijn, de achterklep met een scherpe spoilerlip en de zijschorten in koetswerkkleur. De wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV is gepland voor 31 januari 2022 in de Tsjechische hoofdstad Praag.

Met de nieuwe ENYAQ COUPÉ iV voegt ŠKODA een bijzonder emotionele variant toe aan zijn eerste volledig elektrische modelreeks op basis van het modulaire MEB-platform voor elektrische auto's van de Volkswagen-groep. In koetswerkkleur gelakte zijschorten en grote wielen geven het nieuwe, vierdeurs topmodel een krachtige uitstraling. De hertekende daklijn versterkt de elegantie van de ENYAQ COUPÉ iV. Vanaf de B-stijl loopt het dak zachtjes af naar achteren, waar het naadloos overgaat in de achterklep. De styling van de achterzijde wordt gedomineerd door het ŠKODA-opschrift in blokletters onder een scherpe spoilerlip en de voor het merk kenmerkende C-vormige achterlichten.

De voorkant van de ENYAQ COUPÉ iV wordt gekenmerkt door het grote en opvallende ŠKODA-radiatorrooster en de vlakke, scherp uitgesneden koplampen die de breedte van het voertuig accentueren. De schets toont ook een unieke, sportieve voorspoiler. De nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV wordt aan het publiek onthuld tijdens zijn digitale wereldpremière in Praag op 31 januari 2022.

S22-01N - Design Sketches ENYAQ COUPE iV.pdf

PDF - 225 Kb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be