Designschetsen geven eerste blik op het interieurconcept van de nieuwe ŠKODA OCTAVIA

 

› De vierde generatie van de OCTAVIA heeft een nieuw instrumentenbord in meerdere niveaus en een groot centraal scherm

› Voor het eerst heeft de bestseller van het merk een stuurwiel met twee spaken

› Wereldpremière van de nieuwe OCTAVIA op 11 november in Praag

 

ŠKODA heeft twee designschetsen vrijgegeven die een eerste indruk geven van het nieuwe interieurconcept van de nakende OCTAVIA. De nieuwe generatie van ŠKODA’s bestseller gebruikt voor het eerst een instrumentenbord in meerdere niveaus en een hertekend stuurwiel met twee spaken. De wereldpremière van de vierde generatie van de ŠKODA OCTAVIA vindt plaats op 11 november in Praag.

De schetsen die zijn vrijgegeven door ŠKODA Design tonen het hertekende instrumentenbord van de nieuwe OCTAVIA. Helemaal bovenaan wordt het bekroond met een groot, vrijstaand centraal scherm en daaronder bestaat het uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren verwijzen naar de kenmerkende vorm van het ŠKODA-radiatorrooster. De visuele breedte van het instrumentenbord benadrukt het grootse ruimtegevoel van het interieur. De vierde generatie van het meest populaire model uit de geschiedenis van ŠKODA biedt nog maar eens meer binnenruimte dan zijn voorganger.

Het nieuwe interieurconcept omvat verder een stuurwiel met twee spaken en daarop druk- en draaiknoppen voor een verbeterde ergonomie. Op de elegante en zuivere middenconsole heeft een kleine kanteltoets de plaats van de gekende versnellingspook ingenomen. Die gebruik shift-by-wire-technologie om de gewenste instelling van de DSG-overbrenging op elektronische wijze te communiceren. Ook nieuw voor de nieuwe OCTAVIA is de Climatronic-klimaatregeling in drie zones.

S19-24N - Sketch interieur (2p).pdf

PDF - 204 Kb

Catherine Van Geel

PR Manager, D'Ieteren NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be