Geüpdatete ŠKODA FABIA gaat in wereldpremière tijdens het autosalon van Genève 2018

Geüpdatete ŠKODA FABIA gaat in wereldpremière tijdens het autosalon van Genève 2018

  • Topmodel in het segment van de stadsauto’s krijgt belangrijke esthetische update.
  • De ŠKODA FABIA is nu beschikbaar met led-koplampen en led-achterlichten.
  • Het geüpdatete model maakt zijn publieke debuut tijdens het internationale autosalon van Genève 2018.

Frisse, nieuwe designelementen en state-of-the-arttechnologie zetten de toon voor de jongste update van de ŠKODA FABIA. Een nieuwe voorzijde met ledkoplampen geven de FABIA een veel meer uitgesproken look. Voor het eerst is dit model beschikbaar met ledachterlichten. De geüpdatete ŠKODA FABIA zal ook uitpakken met nieuwe Simply Clever-features. De Geneva Motor Show in maart 2018 wordt het decor voor de wereldpremière van de vernieuwde ŠKODA FABIA. Het model speelt een sleutelrol in het huidige modelgamma van de Tsjechische autobouwer. Sinds 1999 werden wereldwijd meer dan 4 miljoen ŠKODA FABIA’s verkocht. De huidige, derde generatie alleen al neemt daarvan meer dan 500.000 exemplaren voor zijn rekening.

Contacteer ons
Over ŠKODA Import - s.a. D’Ieteren n.v.

Press room SKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.

 

  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.

     

  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017.

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypoli...


ŠKODA Import - s.a. D’Ieteren n.v.
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
B-3070 Kortenberg