ŠKODA AUTO hoofdpartner van Tour de France Femmes avec ZWIFT

Wielerwedstrijd dwars door Frankrijk in acht etappes van 24 juli tot 31 juli
› ŠKODA AUTO sponsort groene trui voor leider van puntenklassement
› ŠKODA AUTO is al sinds 2004 officiële hoofdpartner van de Tour de France voor heren

Mladá Boleslav/Kortenberg, 26 juli 2022 - ŠKODA AUTO is hoofdpartner van de Tour de France Femmes avec ZWIFT. Het peloton staat van 24 juli tot 31 juli acht etappes te wachten over een afstand van 1.029 kilometer. Het is de eerste keer dat het evenement op deze manier wordt gehouden; het laatste wielrenevenement voor vrouwen duurde één dag en was onderdeel van de Tour de France in 1984. De Tsjechische autofabrikant voorziet de organisatoren en talrijke teams van een vloot van meer dan 50 voertuigen.  ŠKODA sponsort daarnaast de groene trui voor de leider van het puntenklassement.

De Tour de France Femmes zet dit jaar het internationale vrouwenwielrennen in de schijnwerpers. Door het event als hoofdpartner te steunen, wil ŠKODA AUTO actief bijdragen aan de stevige verankering van de Tour de France Femmes in de kalender van de internationale wielergemeenschap. 

De Tour de France Femmes avec ZWIFT gaat zondag 24 juli van start in Parijs waar 144 vrouwen in 24 teams aftrappen. De race voert door Oost-Frankrijk in acht etappes over een totale afstand van 1.029 kilometer en eindigt op 31 juli in La Super Planche des Belles Filles in de Vogezen. De directeur van de Tour de France Femmes avec ZWIFT is de voormalige wielrenner Marion Rousse.

ŠKODA AUTO levert de organisatoren en teams meer dan 50 service- en ondersteuningsauto’s; de vloot omvat zowel de OCTAVIA als de SUPERB iV met plug-in hybride aandrijving. Bovendien sponsort ŠKODA AUTO de groene trui voor de leider van het puntenklassement – ​​net als in de Tour de France voor mannen.

Als hoofdpartner van de Tour de France Femmes avec ZWIFT brengt ŠKODA AUTO ook een aantal Non Fungible Tokens (NFT) uit, beperkt tot 30 voor elke fase. De acht ontwerpen, die voorafgaand aan de race op weareridinghistory.io werden gepubliceerd, zijn gemaakt door de Tsjechische kunstenaar Ilona Polanski. De NFT voor elke komende etappe wordt ook op het Twitter-account van WeLoveCycling gepost. Liefhebbers kunnen de exclusieve NFT’s op deze website gratis verkrijgen via het energiezuinige blockchainplatform Solana.

ŠKODA AUTO hoofdpartner van Tour de France Femmes avec ZWIFT_NL.pdf

PDF - 199 Kb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be