ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE: stoer, sportief en stijlvol, klaar voor avontuur

ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE: stoer, sportief en stijlvol, klaar voor avontuur

  • Opvallende koetswerkelementen en lichtmetalen velgen van 16 of 17 duim zorgen voor een stoere look
  • SCOUTLINE-uitvoering verkrijgbaar met alle motoren en koetswerkkleuren van ŠKODA FABIA

Twee maanden nadat de ŠKODA FABIA op het vlak van design en technologie een grondige facelift kreeg, introduceert de Tsjechische autobouwer nu ook een SCOUTLINE-terreinversie. Het avontuurlijke DNA van de ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE komt tot uiting in opvallende koetswerkelementen in matzwart en zilver, naast lichtmetalen velgen van 16 en 17 duim. De nieuwe versie zal op specifieke Europese markten verkrijgbaar zijn met alle motoren en koetswerkkleuren van de FABIA COMBI.

 

De nieuwe ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE pronkt met een speciale voorspoiler in matzwart met zilveren accenten die het dynamische effect van de herwerkte radiatorgrille en de smallere koplampen benadrukt. Ook de wielkastverbreders en zijdrempels zijn matzwart van kleur, terwijl de zijspiegels en dakrails in glinsterend zilver uitgevoerd zijn. Net als de voorspoiler combineert ook de nieuwe achterbumper met diffuser matzwart en zilver. De 16-duims lichtmetalen Rock-velgen zijn standaard op de SCOUTLINE-uitvoering, de 17-duims Braga-velgen in antracietkleurig geborsteld aluminium zijn dan weer als optie verkrijgbaar.

 

Alle motoren conform EU6d-TEMP

De ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE is verkrijgbaar met de MPI- en TSI-motoren van de FABIA-modellenreeks: allemaal 1,0-liter driecilinders die voldoen aan de strengste EU6d-TEMP-emissienormen van vandaag. De wagen is standaard uitgerust met een stop-startsysteem en met remenergierecuperatie. De twee TSI-motoren zijn voorzien van partikelfilters.

 

Natuurlijk kreeg de ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE ook alle andere verbeteringen aangemeten die in de recent geüpdatete FABIA-modellenreeks werden geïntroduceerd. Die facelift, doorgevoerd in augustus 2018, van het op twee na populairste model uit het ŠKODA-gamma omvatte een opgefrist exterieur, een nieuwe zetelbekleding en een hertekend dashboard. Voor het eerst kan de ŠKODA FABIA uitgerust worden met optionele ledkoplampen en -achterlichten en zijn extra rijhulpsystemen zoals Auto Light Assist, Blind Spot Detect en Rear Traffic Alert beschikbaar. Dit laatste maakt gebruik van radarsensoren bij het achteruitrijden uit een parkeerplaats of van een oprit om naderend verkeer te detecteren en de bestuurder vroeg genoeg te waarschuwen. Daarbij komen nog nieuwe Simply Clever-functies, zoals twee USB-aansluitingen achter in de passagiersruimte en een dubbelzijdig bruikbare bodemmat en uitneembare ledzaklamp, die opgeladen wordt tijdens het rijden, in de grootste kofferruimte in deze klasse met een inhoud van 530 tot 1.395 liter.

 

Contacteer ons
Over ŠKODA Belgium

Press room SKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
ŠKODA Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
B-3070 Kortenberg