Škoda introduceert nieuwe versie Enyaq Go voor minder dan € 40.000

  • Met een prijs van € 39.990 komt de Škoda Enyaq 60 Go in aanmerking voor de Vlaamse EV-premie van € 5.000.
  • Daardoor daalt de aankoopprijs van deze elektrische SUV in 2024 naar € 34.990 BTWi. 
  • Niettemin beschikt de Enyaq 60 Go over een uitgebreide standaarduitrusting én 5 jaar fabrieksgarantie.
  • Dit aanbod is geldig in Vlaanderen voor particuliere kopers, vzw’s en deelautobedrijven.

Met de Enyaq 60 Go introduceert Škoda België een extra voordelige versie van zijn populaire elektrische gezinswagen. In Vlaanderen krijgen particuliere kopers, vzw’s en deelautobedrijven bovendien € 5.000 overheidspremie op elektrische voertuigen onder de € 40.000, waardoor de aankoopprijs in 2024 € 34.990 bedraagt. Doe daar nog een uitgebreide standaarduitrusting én 5 jaar garantie bij en je krijgt een sterk aanbod voor gezinnen die voordelig elektrisch willen rijden.

Kortenberg - In de marge van de Septemberverklaring van de Vlaamse Regering kondigde Vlaams Minister van Mobiliteit Lydia Peeters aan dat er een premie komt voor de aankoop van volledig elektrische voertuigen. In 2024 bedraagt die premie € 5.000 voor nieuwe EV’s onder de € 40.000, aan te vragen bij het overheidsloket vanaf 8 januari (ten vroegste). De nieuwe Škoda Enyaq 60 Go komt met  zijn actieprijs van € 39.990 in aanmerking, waardoor particuliere kopers hem voor € 34.990 de showroom uit rijden. Zo komt de elektrische allemansvriend nog meer binnen het bereik van gezinnen die veel ruimte nodig hebben en toch emissievrij willen rijden.

Uitgebreide standaarduitrusting

Het spreekt voor zich dat Škoda niet beknibbeld heeft op de uitrusting van de Enyaq 60 Go. 19-inch Proteus velgen, LED-koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels accentueren het exterieurdesign, vanbinnen vormen het multifunctionele lederen stuurwiel en het 13-inch infotainmentscherm met navigatie en Smartlink de eyecatchers. De standaard veiligheidsuitrusting wordt verder uitgebreid met Lane Assist en parkeersensoren voor- en achteraan, inclusief een achteruitrijcamera. De automatische klimaatregeling Climatronic is natuurlijk ook van de partij, terwijl  Adaptive Cruise Control (ACC) toegevoegd kan worden via de Škoda Connect-services.

Intuïtieve bediening

Aan de essentie van de Škoda Enyaq wordt niet geraakt, mede dankzij een elektrische rijbereik tot 400 km en de intuïtieve bediening waar het model bekend voor staat. De kofferruimte slikt 585 liter bagage met alle zitjes in gebruik, een trekhaak met een sleepvermogen van 1000 kg kan nageplaatst worden. De DC-snellaaddfunctie van 120 kW zorgt er op zijn beurt voor dat je in ongeveer 30 minuten kan bijladen van 10 tot 80% batterijstatus. De elektromotor van 180 pk en 310 Nm bevindt zich op de achteras en garandeert een veilig en vlot weggedrag voor vijf inzittenden, met een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in 8,7 seconden en een vijfsterrenquotering bij Euro NCAP.

Saloncondities

Op de rest van het Škoda-gamma gelden er natuurlijk ook interessante saloncondities. Met twee Limited Editions en twee speciale reeksen valt er zowat op alle modellen een groot klantenvoordeel te rapen - in alle 60 Škoda-concessies en natuurlijk ook online op skoda.be. Particuliere klanten genieten tot slot van een fikse salonbonus inclusief salonvoordeel, overnamepremie én 5 jaar garantie terwijl er voor de professionelen een specifiek businessaanbod werd uitgewerkt. De saloncondities zijn toegespitst op modellen met verbrandingsmotoren en bijgevolg niet cumuleerbaar met de Vlaamse EV-premie die enkel van toepassing is op de Škoda Enyaq 60 Go.

Website preview
Ontdek de promoties op de Škoda Enyaq 60 | Škoda
Bekijk onze promoties op de Škoda Enyaq 60 en geniet van een korting tot enkele duizenden euro's op de aankoop van uw nieuwe wagen.
promo.skoda.be

Liana Picard

PR Manager Škoda Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be