ŠKODA KAMIQ: een eerste glimp van het interieur

190206-SKODA-KAMIQ-Interior.jpg
  • Nieuw interieurconcept van het merk ook in ŠKODA KAMIQ
  • Vrijstaand en prominent zichtbaar scherm
  • Elegante stoelbekleding in microvezel en nieuwe oppervlakken met kristalstructuur

Kort voor de wereldpremière van de nieuwe ŠKODA KAMIQ op het autosalon van Genève, laat ŠKODA voor het eerst binnenkijken in het interieur van de nieuwe stads-SUV. Het interieur van de KAMIQ verenigt op indrukwekkende manier ergonomie en emotie, in combinatie met de voor ŠKODA gebruikelijke genereuze hoeveelheid ruimte. De KAMIQ is het tweede model van het traditionele Tsjechische merk dat bedeeld werd met het nieuwe interieurconcept.

 

Het interieur van de ŠKODA KAMIQ onderscheidt zich door het nieuwe interieurconcept dat het licht zag in het studiemodel van de VISION RS. Een opvallende lijn loopt om het hoog geplaatste en vrijstaande display dat onmiddellijk in het blikveld van de bestuurder ligt. Deze lijn weerspiegelt het lijnenspel van de motorkap en dient als ergonomische steun bij de bediening van het touchscreen. De optionele Virtual Cockpit, met zijn 10,25” een van de grootste displays in het segment, is de tweede digitale highlight waarmee ŠKODA de nieuwe KAMIQ uitrust. Het hertekende dashboard sluit naadloos aan op de emotionele designtaal van het koetswerk. De ventilatiemonden lopen door tot in de deuren en benadrukken visueel het ruimtegevoel in de KAMIQ.

 

Nieuw reliëf in de oppervlakken, warme kleuren en sfeerverlichting

Het dashboard met nieuw uitgewerkte decoratie en de hoogkwalitatieve panelen van de voorste deuren zijn uitgewerkt in zacht aanvoelende schuimoppervlakken met een nieuwe kristalstructuur die gebaseerd is op een uniek reliëf. Dit reliëf zal in de toekomst typerend zijn voor ŠKODA-design. De sfeerverlichting die beschikbaar is in de kleuren koper, rood en wit creëren een aangename sfeer. Deze tinten geven de interieurkleuren een visueel extra en zorgen voor een boeiend contrast met het stiksel op de stoelbekleding. Suedia, een fijne microvezel, is als optie beschikbaar voor de stoelbekleding. Voor meer comfort biedt de ŠKODA KAMIQ optionele verwarming aan voor voorruit, achterstoelen en stuur.

 

Ruimte over dankzij een lange wielbasis

Gebouwd op het modulaire platform voor overdwarse motoren (MQB) pakt de ŠKODA KAMIQ uit met de royale ruimte die je mag verwachten van een ŠKODA. De wagen heeft een wielbasis van 2.651 millimeter en biedt achteraan een vrije knieruimte van 73 millimeter. De koffer heeft een inhoud van 400 liter die uitgebreid kan worden tot 1.395 liter bij neergeklapte achterstoelen.

 

De nieuwe ŠKODA KAMIQ gaat in wereldpremière tijdens het autosalon van Genève van 5 tot 17 maart 2019.

 

S19-05N - SKODA KAMIQ - a first look into the interior (2p).pdf

PDF - 172 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be