ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: stads-SUV met avontuurlijke uitstraling

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: stads-SUV met avontuurlijke uitstraling

 

› ŠKODA KAMIQ is de eerste SUV van het merk die op de markt komt in een SCOUTLINE-versie

› Nieuw uitrustingsniveau met onderscheidende koetswerkelementen en full-ledachterlichten

› ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE viert zijn première op het autosalon van Genève in maart 2020

 

Van sportief naar robuust: ŠKODA voegt binnenkort een SCOUTLINE-versie toe aan het gamma van de stads-SUV KAMIQ. In het spoor van de lifestyleversie MONTE CARLO pakt de nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE uit met matzwarte wielkastranden, krachtig ogende zilveren koetswerkelementen, grote lichtmetalen 17- of 18-duimsvelgen en full-ledachterlichten. De stads-SUV met avontuurlijke uitstraling plant zijn première op het autosalon van Genève.

De ŠKODA KAMIQ is de eerste SUV van het merk die op de markt komt in een SCOUTLINE-versie. Naast matzwarte wielkastranden creëren talrijke zilveren koetswerkelementen een opvallende uitstraling. De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE heeft een specifieke voorspoiler met bodembescherming en een achterdiffuser, allebei in dezelfde zilveren afwerking als de zijschorten, de buitenspiegelkappen en de dakrails. Extra highlights komen van de getinte zij- en achterruiten SunSet in combinatie met verchroomde raamlijsten. De lichtmetalen 17-duimsvelgen Braga en optionele 18-duimsvelgen Crater hebben een gepolijste antracietafwerking. De KAMIQ SCOUTLINE heeft verder standaard full-ledachterlichten en krijgt een specifiek modellogo.

ThermoFlux-stoelen en exclusieve decoratieve elementen

Het interieur van de KAMIQ SCOUTLINE biedt veel ruimte en exclusieve decoratieve elementen, met standaard een essenhouteffect en als optie een donker geborsteld design, aangevuld met verchroomde ventilatiemonden. De pedaalkappen vertonen een aluminiumlook. De in de hoogte verstelbare voorstoelen krijgen een speciale SCOUTLINE-bekleding in ademende ThermoFlux-stof en Suedia-microvezel terwijl het stuurwiel, de handremhendel en de versnellingspook een leerafwerking hebben. De witte, rode of oranje led-sfeerverlichting licht de middenconsole, deurbergvakken, deurklinken en voetenruimtes uit. Verder is de nieuwe KAMIQ SCOUTLINE uitgerust met nieuwe led-leeslampjes. Klanten kunnen het interieur vervolmaken door te kiezen voor een zwarte hemelbekleding.

Uitgebreid gamma van kleuren en motoren

De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE is verkrijgbaar in alle koetswerkkleuren en het volledige motorenpalet van het gamma, dat bestaat uit drie benzinemotoren, een diesel en de aardgasversie G-TEC (CNG), met vermogens van 66 kW (90 pk) tot 110 kW (150 pk).

De nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE beleeft zijn première op het autosalon van Genève. Zijn marktintroductie is gepland voor juni 2020.

Contacteer ons
Over ŠKODA Belgium

Press room SKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
ŠKODA Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
B-3070 Kortenberg