ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: stads-SUV met avontuurlijke uitstraling

 

› ŠKODA KAMIQ is de eerste SUV van het merk die op de markt komt in een SCOUTLINE-versie

› Nieuw uitrustingsniveau met onderscheidende koetswerkelementen en full-ledachterlichten

› ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE viert zijn première op het autosalon van Genève in maart 2020

 

Van sportief naar robuust: ŠKODA voegt binnenkort een SCOUTLINE-versie toe aan het gamma van de stads-SUV KAMIQ. In het spoor van de lifestyleversie MONTE CARLO pakt de nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE uit met matzwarte wielkastranden, krachtig ogende zilveren koetswerkelementen, grote lichtmetalen 17- of 18-duimsvelgen en full-ledachterlichten. De stads-SUV met avontuurlijke uitstraling plant zijn première op het autosalon van Genève.

De ŠKODA KAMIQ is de eerste SUV van het merk die op de markt komt in een SCOUTLINE-versie. Naast matzwarte wielkastranden creëren talrijke zilveren koetswerkelementen een opvallende uitstraling. De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE heeft een specifieke voorspoiler met bodembescherming en een achterdiffuser, allebei in dezelfde zilveren afwerking als de zijschorten, de buitenspiegelkappen en de dakrails. Extra highlights komen van de getinte zij- en achterruiten SunSet in combinatie met verchroomde raamlijsten. De lichtmetalen 17-duimsvelgen Braga en optionele 18-duimsvelgen Crater hebben een gepolijste antracietafwerking. De KAMIQ SCOUTLINE heeft verder standaard full-ledachterlichten en krijgt een specifiek modellogo.

ThermoFlux-stoelen en exclusieve decoratieve elementen

Het interieur van de KAMIQ SCOUTLINE biedt veel ruimte en exclusieve decoratieve elementen, met standaard een essenhouteffect en als optie een donker geborsteld design, aangevuld met verchroomde ventilatiemonden. De pedaalkappen vertonen een aluminiumlook. De in de hoogte verstelbare voorstoelen krijgen een speciale SCOUTLINE-bekleding in ademende ThermoFlux-stof en Suedia-microvezel terwijl het stuurwiel, de handremhendel en de versnellingspook een leerafwerking hebben. De witte, rode of oranje led-sfeerverlichting licht de middenconsole, deurbergvakken, deurklinken en voetenruimtes uit. Verder is de nieuwe KAMIQ SCOUTLINE uitgerust met nieuwe led-leeslampjes. Klanten kunnen het interieur vervolmaken door te kiezen voor een zwarte hemelbekleding.

Uitgebreid gamma van kleuren en motoren

De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE is verkrijgbaar in alle koetswerkkleuren en het volledige motorenpalet van het gamma, dat bestaat uit drie benzinemotoren, een diesel en de aardgasversie G-TEC (CNG), met vermogens van 66 kW (90 pk) tot 110 kW (150 pk).

De nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE beleeft zijn première op het autosalon van Genève. Zijn marktintroductie is gepland voor juni 2020.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be