ŠKODA komt voor de derde keer naar de Zoute Concours d’Elégance

190628_SKODA_SUPERB_OHV_1948-2_JPG.jpg

Op de Concours d’Elégance van de Zoute Grand Prix die plaatsvindt op 12 en 13 oktober, zal ŠKODA een schitterende SUPERB OHV uit 1948 voorrijden. Deze berline getuigt van het rijke verleden en de knowhow van het merk.  

Voor de derde opeenvolgende keer zal ŠKODA aanwezig zijn op de Zoute Concours d'Elégance. Dit evenement is een absolute ‘must-see’ voor liefhebbers van fraaie klassiekers en vindt plaats op 12 en 13 oktober. De toeschouwers krijgen de kans om er een prachtige SUPERB OHV uit 1948 te ontdekken die na een intensieve restauratie van drie jaar door het ŠKODA Museum in zijn oorspronkelijke glorie werd hersteld. De voorbije jaren toonde  ŠKODA in Knokke een 1101 Tudor en de Popular Monte Carlo.

Avantgarde

ŠKODA neemt op regelmatige basis deel aan een belangrijk evenement als de Zoute Concours d'Elégance, omdat dit evenement naadloos aansluit bij het prestigieuze verleden van het merk dat in 1895 werd opgericht. Het merk bouwde destijds diverse topmodellen die over tal van avant-gardistische technische oplossingen beschikten. De SUPERB uit 1948, die op de Zoute zal worden voorgesteld, maakt gebruik van bijzonder vooruitstrevende technologieën zoals een middenbalkchassis, een volledig onafhankelijke ophanging, hydraulische remmen en een zescilindermotor.

Continuïteit

Deze technologische verfijning is ook terug te vinden in de nieuwe ŠKODA SUPERB, 85 jaar na de lancering van de eerste generatie van het gelijknamige model. Dit topmodel beschikt uiteraard over alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Zowel de berline- als de Combi breakversie van de SUPERB blijft trouw aan zijn prestigieuze roots en wentelt zijn passagiers in ruimte en luxe waardoor de Superb de bestseller in zijn segment is.

Hoogdag voor autoliefhebbers

De Zoute Concours d'Elégance brengt op 12 en 13 oktober 70 unieke voor- en naoorlogse  auto's bij elkaar op de terreinen van de prestigieuze Royal Zoute Golf Club. Het publiek zal deze schitterende klassiekers kunnen bewonderen op zaterdag van 10u30 tot 17u en op zondag van 9u30 tot 15u30. Tickets voor dit unieke evenement zijn verkrijgbaar via www.zoutegrandprix.be.

 

 

https://www.zoutegrandprix.be/fr/zoute-concours-delegance

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Contact

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be