ŠKODA onthult meer details van zijn nieuwe krachtige SUV, de KODIAQ RS

  • De eerste RS-SUV van het merk maakt indruk met zwarte accenten en lichtmetalen 20-duimsvelgen
  • Zichtbare uitlaatpijpen en een over de hele breedte van de wagen doorlopende reflector geven de achterkant vorm
  • De nieuwe sportieve SUV viert zijn wereldpremière op het autosalon van Parijs 2018

ŠKODA maakt het publiek warm voor de nieuwe ŠKODA KODIAQ RS. In de aanloop naar de officiële wereldpremière van de wagen op het autosalon van Parijs in oktober 2018 geeft de autobouwer uit Tsjechië opnieuw foto’s vrij van de kenmerken van de SUV. De eerste SUV in het portfolio van ŠKODA RS-modellen maakt niet alleen indruk met zijn dieselmotor van 176 kW (240 pk) maar ook met zijn sportieve en elegante design, opvallende kenmerken in hoogglanzend zwart en lichtmetalen 20-duimsvelgen Xtreme.

 

ŠKODA’s eerste prestatiegerichte SUV zet zijn dynamische ambities in de verf door de talrijke zwarte accenten: zijn opvallende radiatorrooster, dakrails, raamlijsten en zijspiegels worden alle in hoogglanzend zwart uitgevoerd. De achterkant krijgt vorm door twee frappante uitlaatpijpen onder de bumper en een reflector die zich over de hele breedte van de wagen strekt - het onderscheidende kenmerk van alle ŠKODA RS-modellen.

 

Maken hun debuut: de lichtmetalen 20-duimsvelgen standaard

De ŠKODA KODIAQ RS is de eerste wagen uit de ŠKODA-geschiedenis die standaard op 20-duimsvelgen rijdt. De rode remklauwen op de 17”-remschijven zijn duidelijk zichtbaar dankzij de lichtmetalen velgen Xtreme. In deze combinatie van sportiviteit en kracht onderscheidt de vierwielaangedreven SUV zich onmiskenbaar als het meest opmerkelijke model uit de ŠKODA-modelreeksen.

 

Het nieuwe RS-logo doet ook zijn intrede bij de SUV met hoog vermogen. Een ‘v’ voor victory gaat deze welbekende initialen nog steeds vooraf, maar nu in het rood. De nieuwe kleur staat symbool voor de sportiviteit en kracht van de RS-familie. Het nieuwe logo krijgt een prominente plaats op de ŠKODA KODIAQ RS, op het radiatorrooster en op de achterkant bijvoorbeeld. De eerste RS-SUV van het merk zal zijn wereldpremière vieren op het autosalon van Parijs in oktober 2018.

 

Catherine Van Geel

PR Manager, D'Ieteren NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be