Škoda pakt uit met interessante saloncondities voor particulieren en professionelen

  • De saloncondities van Škoda België gaan in op 12 december 2023, online en bij de dealers.
  • Daarmee verplaatst Škoda het autosalon dit jaar naar zijn 60 Belgische verdelers.
  • 2 Limited Editions en 2 speciale reeksen garanderen een maximaal klantenvoordeel voor particulieren en professionelen.
  • De Limited Cycling Edition spant de kroon en onderstreept de band van Škoda met de wielersport.
  • De speciale Family Edition accentueert dan weer Škoda’s reputatie als bouwer van doordachte gezinswagens.
  • Met de Ultimate (+) en Corporate Edition is er ook een specifiek aanbod voor professionelen.

Voor interessante saloncondities moet je deze keer bij de Škoda-verdelers zijn. Met twee Limited Editions en twee speciale reeksen valt er rond de jaarwisseling een groot klantenvoordeel te rapen in alle 60 Škoda-concessies en natuurlijk ook online. Particuliere klanten genieten bovendien van een fikse salonbonus inclusief salonvoordeel, overnamepremie én 5 jaar garantie terwijl er voor de professionelen een specifiek businessaanbod werd uitgewerkt. Vanaf 12 december ontdek je er alles over in de Škoda-showrooms en natuurlijk ook op skoda.be.

Kortenberg, 12/12/2023. Het uitgebreide netwerk van Škoda België staat vanaf dinsdag 12 december in het middelpunt van de belangstelling. Dan demarreren de saloncondities namelijk in de concessies en op Skoda.be, toegespitst op vier bijzondere uitvoeringen voor particulieren en professionelen. Voor de particuliere klanten zijn dat de Limited Cycling Edition, de Ultimate (+) en de Family Edition, voor de professionelen de Ultimate (+) en de Corporate Edition. Zo geniet iedereen tijdens de klassieke salonperiode van een groot klantenvoordeel bij Škoda, dat voor particuliere klanten nog aangescherpt wordt met een salonbonus inclusief salonvoordeel en 5 jaar garantie.

4 speciale reeksen

Als ‘Motor van het Wielrennen’ is Škoda bijzonder trots op de Limited Cycling Edition. Dit particuliere aanbod met vaste configuratie is beschikbaar op de Fabia, de nieuwe Kamiq, de Karoq, de Octavia Combi en de Kodiaq. Inbegrepen zijn een trekhaak en een originele Škoda fietsendrager voor 3 fietsen, gecombineerd met een salonbonus en 5 jaar garantie. Doe daar nog een overnamepremie van 3.000 euro bij en het ‘kleinste’ klantenvoordeel bedraagt zomaar even 7.190 euro op de Limited Cycling Edition van de Fabia, die recent opnieuw in de prijzen is gevallen bij de VAB-Gezinswagenverkiezing. Op de gelijknamige Octavia Combi bedraagt het maximale klantenvoordeel zelfs 16.615 euro, wat van de kersverse Best Family Car bij AutoGids een absolute topdeal maakt.

Wie de nadruk meer op het familiale aspect wil leggen, kan als particulier ook terecht bij de Family Edition die tot 13.000 euro klantenvoordeel biedt. Die uitvoering laat een vrije configuratie toe op bijna alle bij Škoda-modellen en legt de nadruk op gezinsgebruik, met tal van Simply Clever-features. De Ultimate (+) pakt dan weer uit met een rijke standaarduitrusting en is zowel voor particulieren als professionelen beschikbaar op de Scala, de Kamiq, de Kodiaq en de Superb. De Corporate is als businessuitvoering voorbehouden aan professionele gebruikers en leverbaar op alle modellen met uitzondering van de Superb en de Kodiaq.

Multimodale mobiliteit

Met deze saloncondities bestendigt Škoda zijn reputatie als een gezinsvriendelijk en tegelijk avontuurlijk automerk, met aandacht voor multimodale mobiliteit. De combinatie van auto en fiets past niet alleen perfect in de tijdsgeest, maar motiveert ook om het voorbeeld van Škoda-ambassadeurs Lotte Kopecky en Maxim Pirard te volgen door er zelf op uit te trekken. Om de verkeersveiligheid te stimuleren, liggen er in de Škoda-concessies ook speelse fluohesjes die de kleinste verkeersdeelnemers naar hartelust kunnen inkleuren terwijl de ouders het configuratieproces doorlopen. Wie tijdens het dealersalon in een concessie een offerte laat maken of een bestelling plaatst, krijgt bovendien een goodiebag met speciale accessoires die bij het gekozen automodel passen. Zo wordt een uitstap naar een van de 60 Belgische Škoda-verdelers op de koop toe een leuke gezinsactiviteit.

De volledige saloncondities per model kunnen vanaf 15 december hier geraadpleegd worden: Salon.skoda.be/nl

Škoda | Stadswagens, gezinsauto's, SUV, elektrische wagens, Berlines
Welkom bij Škoda België. Ontdek onze modellen, laatste nieuws, fleet & leasing services hier! Vraag een testrit aan of configureer uw wagen online!
nl.skoda.be
Ontdek de Škoda promoties | Škoda
Bekijk de Škoda promoties en geniet van kortingen tot enkele duizenden euro's op de aankoop van uw nieuwe wagen.
promo.skoda.be

Liana Picard

PR Manager Škoda Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be