Steveny voorziet Intermarché-Wanty van een Škoda wagenpark

Met de steun van Škoda België voorziet Steveny Intermarché-Wanty van een Škoda wagenpark.

Groep Steveny blijft de komende jaren leverancier van het wagenpark van de structuur van Intermarché-Wanty. Vanaf januari 2024 voorziet de Waalse concessiehouder de drie teams van Škoda wagens. De sportdirecteurs zullen de renners in de wielerkaravaan in zeven Superb modellen volgen. Daarnaast worden vijf Octavia, drie Karoq en één Kodiaq wagens voorzien voor de staff.

Autofabrikant Škoda staat bekend als de "motor van het wielrennen" omdat ze het wielrennen op verschillende niveaus promoot. Naast klassiekers als Parijs-Roubaix of Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Spanje sponsort Škoda Auto vele andere grote sportevenementen en wielerwedstrijden, zowel nationaal als internationaal. De samenwerking met de Tour de France sinds 2004 is hier het perfecte voorbeeld van, met achttien deelnames van Škoda Auto als hoofdpartner en autoleverancier. Het spreekt dan ook voor zich dat het uitgebreide productassortiment van het merk fietsen en fietsaccessoires bevat, die volgens de bekende Simply Clever filosofie ontwikkeld worden.

Automobielbedrijf Steveny groepeert een dertigtal garages in Wallonië, van Waterloo tot Arlon, van Charleroi tot Huy. Haar troef ligt in het feit dat ze zeven bijzonder aantrekkelijke automerken, zowel nieuw als tweedehands, in België verdeelt en dat voor particulieren en bedrijven. De klant heeft al meer dan 50 jaar een centrale plaats tussen de prioriteiten van de Steveny familie. De Steveny concessies zijn gespecialiseerd in mechanische herstellingen, financiering op maat, service fleets voor bedrijven en herstellingen van de carrosserie. Aan de vooravond van de verschillende evoluties die zich in de automobielsector van morgen aan het ontpoppen zijn, kunnen de medewerkers van de groep Steveny steunen op jarenlange professionele ervaring en een continu bijscholing om dagelijks elke nood aan mobiliteit te beantwoorden.

Thierry De Vleeschouwer (Directeur Škoda België) : 
"We zijn verheugd om onze samenwerking met Intermarché-Wanty aan te kondigen, een lokale wielerploeg die zich op opmerkelijke wijze ontwikkeld heeft om op het professioneel niveau te wedijveren. Dit nieuw partnerschap weerspiegelt onze inzet om lokaal talent te koesteren en ambitieuze projecten die met de kernwaarden van Škoda in lijn zijn te ondersteunen. Het concept van de Want You Club (WYC) spreekt ons erg aan, omdat het de link tussen lokale bedrijven en de groeiende wielerwereld bevordert. Onze betrokkenheid bij Intermarché-Wanty gaat niet enkel over het steunen van een team met een passie voor wielrennen en grote ambitie; Het gaat om het bevorderen van menselijke relaties en de wil om samen te werken, die onze aanpak van zakendoen weerspiegelt. De synergie tussen Škoda en het wielrennen illustreert een gemeenschappelijke toewijding aan uitmuntendheid in zowel sport als business."
 
Jean-François Bourlart (CEO Continuum Sports) :
“Onze wagens spelen een centrale rol in de logistieke werking van ons team om onze renners bij hun wedstrijden te begeleiden, maar ook tijdens de trainingen en dat in heel Europa. De afgelopen jaren hebben we voor het beheer van ons wagenpark een mooie samenwerking met Groep Steveny opgebouwd. De continu groei van het automobielbedrijf, bijvoorbeeld met de overname van de Groep San Mazuin in 2023, leidde voor ons team tot een fantastische kans om uitgerust te worden met Škoda wagens, een merk met een lange geschiedenis en sterke relatie met de wielersport. Het verwelkomen van Škoda Steveny binnen onze kring van technische partners is dan ongetwijfeld ook een troef voor onze structuur.”

Philippe Steveny (Algemeen Directeur Groep Steveny) : 
"De continuïteit van onze samenwerking met Intermarché-Wanty is één van de prioriteiten van de verkoop- en marketingstrategie voor onze autodealers. De waarden die het team deelt zijn belangrijke maatstaven voor onze klanten en onze medewerkers. Wij zetten ons dagelijks in voor prestaties en resultaten. En net als het team stellen wij gastvrijheid, teamgeest en vriendelijkheid dag in dag uit centraal in ons werk voor onze klanten. De inspanningen van de afgelopen twee seizoenen worden vanaf vandaag nog verder uitgebreid met Škoda België"

Over Škoda
Škoda's passie voor fietsen zit diep geworteld in de geschiedenis van het Tsjechische bedrijf: in 1895 richtten Václav Laurin en Václav Klement een fietsenwerkplaats op in Mladá Boleslav onder de naam Slavia. In 1898 boden de twee vrienden al een breed assortiment tweewielers aan, variërend van kindermodellen tot damesfietsen en tandems. In hetzelfde jaar introduceerden ze ook motorfietsen, zowel grote als kleine, en in 1905 werden ze autofabrikanten. De L&K Voiturette, officieel de eerste auto van het ondernemersduo, was uitgerust met een éénliter tweecilindermotor en haalde een topsnelheid van 40 km/u. De rest - zoals ze in dit geval zeggen - is Škoda geschiedenis.

Liana Picard

PR Manager Škoda Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be