Thierry De Vleeschouwer is de nieuwe directeur van ŠKODA Import

Kortenberg, 3 mei 2021 – Vanaf 1 mei 2021, zal Thierry De Vleeschouwer Karl Lechat opvolgen als nieuwe Directeur van ŠKODA Import.

Thierry De Vleeschouwer is sedert 1 mei de nieuwe directeur van ŠKODA Import.

Met een aangeboren commercieel en menselijk talent, startte Thierry bij D'Ieteren in 1998 en kreeg hij de kans om meerdere ervaringen op te doen: adviseur Stukken & Accessoires bij ŠKODA Import, Volkswagen District Manager, SEAT en vervolgens Volkswagen Bedrijfsvoertuigen Field Operation Manager en ten slotte Sales Planning & Pricing Manager bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Deze ervaringen maken dat Thierry de teugels van ŠKODA Import kan overnemen om de sterke groei van de laatste jaren verder te zetten. 

“ŠKODA staat op het punt om een nieuw hoofdstuk aan te snijden met de lancering van zijn eerste 100% elektrische auto, de ENYAQ iV. Mijn aanstelling valt precies samen met dit momentum. Het is dan ook een eer en een genoegen voor mij om terug te keren naar dit merk die mij zo nauw aan het hart ligt.”

“Graag wil ik Karl Lechat bedanken voor de uitzonderlijke resultaten van de laatste jaren en het geweldige werk dat hij samen met de teams en het dealernetwerk geleverd heeft. Het recordmarktaandeel en een 8ste positie in de Belgische markt is hier de perfecte illustratie van.”

In het kader van de D’Ieteren visie 2025, zal Karl Lechat een nieuwe uitdaging aangaan en wordt hij verantwoordelijk voor de uitbouw van een nieuwe activiteit in de bike-sector in België.

Thierry De Vleeschouwer is de nieuwe directeur van ŠKODA Import.pdf

PDF - 230 Kb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be