Video met eerste details over de ŠKODA KODIAQ RS

Video met eerste details over de ŠKODA KODIAQ RS

  • Sportief KODIAQ-topmodel debuteert tijdens het salon van Parijs 2018
  • Eerste ŠKODA SUV met standaard full-ledkoplampen en virtual cockpit
  • Exclusieve optie Race Blue voor het eerst beschikbaar op een ŠKODA SUV 
  • Motorvermogen valt nog nadrukkelijker op dankzij Dynamic Sound Boost

Nog voor zijn officiële wereldpremière op het autosalon van Parijs 2018 in oktober geeft ŠKODA verschillende details vrij over zijn nieuwe ŠKODA KODIAQ RS. In een video biedt ŠKODA een vooruitblik op de full-ledkoplampen van de auto, zijn virtual cockpit en de nieuwe Dynamic Sound Boost-functie die het dynamische karakter van de ŠKODA KODIAQ RS in de verf zet met een pittige en nog sportievere sound.

 

adaptieve ophanging mikt de eerste prestatiegerichte SUV van het merk expliciet op sportiviteit. Zijn dynamiek wordt nog benadrukt door het kristallijne effect van de standaard gemonteerde full-ledkoplampen en de typische designtaal van ŠKODA. De video toont de optionele metaalkleur Race Blue die voor het eerst wordt aangeboden op een ŠKODA SUV.

 

Nieuwe sportieve lay-out voor de virtual cockpit

De standaarduitrusting van de ŠKODA KODIAQ RS omvat de persoonlijk instelbare virtual cockpit in carbonlook. Die krijgt een vijfde weergaveoptie mee, Sport, waarbij de toerenteller en de snelheidsmeter centraal worden weergegeven.

 

De KODIAQ RS is de eerste ŠKODA ooit die beschikt over Dynamic Sound Boost. Dit gesofisticeerde systeem maakt gebruik van data afkomstig van de elektronische boordsystemen van de auto. Het systeem laat het motorgeluid variëren en nadrukkelijker weerklinken afhankelijk van de gekozen rijmodus. Het resultaat is een fascinerende en opwindende soundervaring die het rijplezier aan boord van de ŠKODA KODIAQ RS naar een nog hoger peil tilt.

 

De ŠKODA KODIAQ RS zal voor het eerst aan het wereldwijde publiek worden getoond tijdens het autosalon van Parijs 2018 in oktober.

Contacteer ons
Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy




ŠKODA Belgium
Industriepark Guldendelle
Arthur De Coninckstraat 3
B-3070 Kortenberg