Volledig uitgerust voor offroad-rijden: de ŠKODA KAROQ SCOUT

  • De jongste telg uit de SCOUT-familie krijgt standaard vierwielaandrijving
  • Drie efficiënte en milieuvriendelijke motoren, DSG 7-versnellingsbak of manuele
    6-versnellingsbak
  • Wereldpremière op het autosalon van Parijs komende oktober

ŠKODA breidt zijn ŠKODA KAROQ-gamma uit: Met de nieuwe ŠKODA KAROQ SCOUT zal de Tsjechische autobouwer in oktober van dit jaar op het autosalon van Parijs uitpakken met een nog robuustere variant van zijn populaire compacte SUV. Net als alle andere ŠKODA SCOUT-modellen krijgt ook de KAROQ SCOUT standaard vierwielaandrijving mee en een offroad-look die pure kracht uitstraalt.

 

De ŠKODA KAROQ voelt zich net zo goed thuis in de grote stad als ver weg van de gebaande paden. Zijn talrijke versies spelen precies in op de noden van alle mogelijke klanten, van jonge gezinnen tot en met de grote avonturiers. Net als de OCTAVIA SCOUT en de KODIAQ SCOUT krijgt ook de jongste telg uit de SCOUT-familie standaard vierwielaandrijving mee. Daarnaast zet zijn krachtig offroad-design het geoptimaliseerde offroad-potentieel van de auto in de verf. Met zijn offroad-pakket staat de ŠKODA KAROQ SCOUT helemaal klaar voor veeleisende trips waar geen asfalt bij komt kijken.

 

Efficiënte, prestatiegerichte motoren en vierwielaandrijving

Voor de enige uitvoering van de compacte SUV die enkel met vierwielaandrijving wordt aangeboden biedt ŠKODA in de KAROQ SCOUT keuze uit drie efficiënte en milieuvriendelijke motoren. Naast de 1.5 TSI benzine van 110 kW (150 pk) die gekoppeld wordt aan een DSG
7-versnellingsbak omvat het aanbod ook nog twee diesels. De 2.0 TDI met 110 kW (150 pk) krijgt standaard een manuele 6-versnellingsbak mee, maar kan optioneel gekoppeld worden aan een DSG 7-versnellingsbak. De krachtigste ŠKODA KAROQ SCOUT is de 2.0 TDI van 140 kW (190 pk) die standaard met een DSG 7-versnellingsbak wordt gecombineerd.

 

Robuuste accenten beklemtonen het offroad-karakter

Met zijn verchroomde en zilverkleurige koetswerkdetails, zijn opvallende wielkastbogen en zijn antracietkleurige, gepolijste lichtmetalen 18-duimsvelgen Braga kiest de ŠKODA KAROQ SCOUT voor een robuuste uitstraling. Optioneel biedt ŠKODA ook nog de antracietkleurige lichtmetalen
19-duimsvelgen Crater aan. Getinte ramen en SCOUT-logo’s op de wielkasten vooraan vervolledigen zijn uiterlijk waar kracht van uitstraalt. Aan de binnenzijde krijgen de stoelen een nieuw ontworpen bekleding met contrasterende (zwart-bruin) naden. Alle stoelen hebben een geborduurd SCOUT-logo. Het multifunctionele lederen stuur, de pedalen met roestvrij stalen details en een ledpakket dat onder meer sfeerverlichting omvat vervolledigen de uitgebreide standaarduitrusting.

 

Virtual Cockpit en andere slimme features

Bestuurders kunnen de Virtual Cockpit van de ŠKODA KAROQ SCOUT helemaal volgens hun eigen smaak configureren. De beschikbare rijmodi werden uitgebreid met een offroad-modus. Optioneel is de SmartLink+-technologie beschikbaar die toegang biedt tot de ŠKODA Media Command-functies en de ŠKODA Connect online-diensten.

 

Zoals het een echte ŠKODA past, pakt de KAROQ SCOUT uit met heel wat Simply Clever-oplossingen en opbergmogelijkheden. De optionele elektrisch bediende kofferklep met druktoetssluiting opent en sluit met een druk op de knop of door zachtjes de kofferklep open te trekken. Optioneel kan de vijfde deur van deze KAROQ met een eenvoudige beweging van de voet onder de achterbumper worden geopend dankzij Virtual Pedal. Voor de koffer voorziet ŠKODA een variabele kofferbodem. Opbergnetten op de voorstoelen en de middenconsole verhogen het dagelijkse gebruiksgemak, net als de wisselgeldhouder, de tickethouder aan bestuurderszijde en de houder voor multimediatoestellen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be