Voor het tweede jaar op rij kroont AutoGids de ŠKODA KODIAQ tot ‘Best Family SUV’

  • ŠKODA AUTO zegeviert ook dit jaar in de Best Car-verkiezing van AutoGids/Le Moniteur Automobile
  • Experten en lezers kronen nogmaals de veelzijdige ŠKODA KODIAQ tot Best Family SUV 2022
  • De KODIAQ Facelift werd in 2021 geüpdatet met efficiëntere motoren en een verfijnd design

Kortenberg, 16 November 2022 – Meer dan ooit vragen klanten zich af welke auto ze moeten kopen. Om die vraag gefundeerd te beantwoorden, hebben de gerenommeerde autobladen AutoGids en Le Moniteur Automobile de Best Car-verkiezing in het leven geroepen. En wat blijkt uit het advies van redactieleden, externe experten en lezers? Dat de titel van Best Family SUV 2022 en dit reeds voor de tweede keer, naar de KODIAQ Facelift  gaat, de ruime SUV van ŠKODA die ook met 7 zitplaatsen verkrijgbaar is.

“We zijn zeer tevreden met deze mooie nieuwe overwinning”, zegt Liana Picard, PR Manager van ŠKODA Import Belgium. “Dit bevestigt enkel en alleen maar dat de KODIAQ al jaren een vaste waarde is voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en design in de categorie van de familiale SUV’s. Dit model bewijst dat al die eigenschappen verenigbaar zijn in één en dezelfde auto zonder compromissen te moeten sluiten, wat de journalisten en lezers van AutoGids/Le Moniteur Automobile duidelijk niet ontgaan is.”

2 nominaties

ŠKODA sleepte maar liefst twee nominaties in de wacht bij de Best Car-verkiezing van 2022: de OCTAVIA bij de Family Cars en de KODIAQ bij de Family SUV’s. De respectieve shortlists halen, is op zich al een prestatie, aangezien de twee genomineerden in elke categorie geselecteerd worden door de redactie van AutoGids/Le Moniteur Automobile. Daarna is de externe jury onder leiding van redactiedirecteur Vincent Joye aan zet, bijgestaan door de onlinestemmen van de lezers. De weging bedraagt 50% voor de redactie, 30% voor de experts en 20% voor de lezers.

Derde editie

Hoewel de Best Car-verkiezing nog maar aan zijn derde editie toe is, weten de Belgen het opzet meteen naar waarde te schatten. Autokopers moeten vandaag immers met zoveel factoren rekening houden dat ze het bos vaak niet meer door de bomen zien. Als een vakblad -nota bene het oudste automagazine van België- al zijn expertise in de schaal legt om de beste auto’s in de populairste categorieën te kiezen, dan weet je dat het publiek daar baat bij heeft.

KODIAQ Facelift

De veelzijdige SUV, die naar wens ook als zevenzitter te krijgen is, werd midden 2021 grondig opgefrist. Sindsdien kan het model uitgerust worden met full-ledmatrixkoplampen en ergonomisch geoptimaliseerde stoelen met ventilatie en massagefunctie.

Het gamma van efficiënte EVO-motoren omvat een nieuwe, sterkere TSI-motor voor de sportieve RS-variant. Je herkent het herwerkte model vanbuiten aan zijn nieuw ontworpen front met rechtopstaand zeshoekig ŠKODA-radiatorrooster, terwijl state-of-the-art infotainment- en veiligheidssystemen vanbinnen de puntjes op de -i zetten.

PB KODIAQ Best Car Awards NL 2022.pdf

PDF - 326 Kb

Liana Picard

PR Manager ŠKODA Import, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be