Wie wordt de ontwerper van het nieuwe snowboard van Seppe Smits?

In oktober kondigde ŠKODA België een nieuw partnership aan met Seppe Smits, wereldkampioen snowboarden, die zich momenteel volop aan het voorbereiden is om de Belgische kleuren te vertegenwoordigen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, Zuid-Korea, in februari.

Seppe heeft onlangs de OCTAVIA Combi RS - 2.0 TDI 184 pk - DSG-6 - 4x4 in ontvangst genomen en is nu klaar om zich naar zijn verschillende wedstrijd- en trainingslocaties te begeven, zoals Absolut Park in Oostenrijk, het grootste sneeuwpark van de Alpen en tevens het basiskamp van Seppe. Onze kampioen is nu wel perfect uitgerust maar ŠKODA Belgium heeft ook aan de snowboardfans gedacht door hen een op maat gemaakte wedstrijd aan te bieden: Get on Board!

 

ŠKODA België en Seppe Smits zijn op zoek naar de ontwerper van zijn nieuwe snowboard! Met andere woorden, ze bieden de mogelijkheid aan creatieve talenten om zich uit te leven en hun ontwerpvoorstel in te dienen via het wedstrijdplatform dat speciaal voor de gelegenheid is ontwikkeld: www.getonboard.be. Van alle tekeningen die via de website worden ingediend, kiest Seppe zelf het ontwerp uit dat op de onderkant van zijn nieuwe snowboard wordt gedrukt. De auteur van het winnende ontwerp ontvangt een uniek exemplaar van hetzelfde snowboard, evenals een exclusieve en speciale initiatie met Seppe zelf op de nieuwe indoorbaan van Aspen, in Antwerpen. Er zijn ook nog veel andere prijzen te winnen voor de deelnemers zoals gratis kaartjes voor Aspen of zelfs nekwarmers van Seppe Smits.

"Ik ben weg van het idee om een snowboard te hebben met een exclusief ontwerp dat werd bedacht in het kader van deze wedstrijd ", zegt Seppe Smits. "Voor mij is het een leuke manier om mijn passie te delen en tegelijk te weten dat ik aan het werk ben met een uniek kunstwerk voor het uitvoeren van mijn trucs in de sneeuw." Seppe maakte ook van de gelegenheid gebruik om al wat advies te geven over het ontwerp dat zijn voorkeur zou kunnen wegdragen ... "Laat je vooral gaan en wees creatief! Of het nu gaat om een concreet of volledig abstract ontwerp, het belangrijkste is om iets te hebben dat vanuit je hart komt! Ik hou ook van het idee om letterlijk de kleuren van België te dragen ... ;)”.

ŠKODA België wenst alle creatieve talenten die zich zullen uiten veel geluk en spreekt ook met u af van 12 tot 21 januari op het Autosalon om er de wagen in de kleuren van Seppe te ontdekken!

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over ŠKODA Belgium

Press room ŠKODA Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.skoda.be. 

PROFIEL :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy
Neem contact op met

Industriepark Guldendelle Arthur De Coninckstraat 3 B-3070 Kortenberg

+32 2 233 79 89

www.skoda.be